
Limon, Portakal, Mandalina, Greyfurt,
Pancar, Mantar, Turp, Havuç, Ispanak,
Pazı, Pırasa, Karnabahar, Brokoli, Yer Elması,
Marul, Roka, Tere, Lahana, Ebegümeci, Isırgan Otu
Balkabağı, Ayva, Nar, Armut, Kestane.

Enginar, Bakla, Barbunya, Bezelye, Semizotu,
Taze Fasulye, Taze Soğan, Taze Sarımsak,
Taze Patates, Asma Yaprağı, Fesleğen, Reyhan
Rezene, Kuşkonmaz, Çağla, Can Erik,
Malta Eriği (Yeni Dünya), Muşmula,
Yaz:
Domates, Biber, Salatalık, Bamya, Taze Fasulye,
Patlıcan, Kırmızı Biber, Sakız Kabağı, Çilek,
Karpuz, Kavun, Şeftali, Kayısı, Kiraz, Vişne,
Mürdüm Eriği, Dut, Böğürtlen, Ahududu

Yaz Sonu - Sonbahar Başı:
Marul, Roka, Tere, Kırmızı Biber,
İncir, Üzüm, Taze Ceviz, Kızılcık,
Armut, Elma, Keçiboynuzu, Nar, Ayva
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder