Sonbahar - Kış:
Limon, Portakal, Mandalina, Greyfurt,
Pancar, Mantar, Turp, Havuç, Ispanak,
Pazı, Pırasa, Karnabahar, Brokoli, Yer Elması,
Marul, Roka, Tere, Lahana, Ebegümeci, Isırgan Otu
Balkabağı, Ayva, Nar, Armut, Kestane.
İlkbahar:
Enginar, Bakla, Barbunya, Bezelye, Semizotu,
Taze Fasulye, Taze Soğan, Taze Sarımsak,
Taze Patates, Asma Yaprağı, Fesleğen, Reyhan
Rezene, Kuşkonmaz, Çağla, Can Erik,
Malta Eriği (Yeni Dünya), Muşmula,
Yaz:
Domates, Biber, Salatalık, Bamya, Taze Fasulye,
Patlıcan, Kırmızı Biber, Sakız Kabağı, Çilek,
Karpuz, Kavun, Şeftali, Kayısı, Kiraz, Vişne,
Mürdüm Eriği, Dut, Böğürtlen, Ahududu
Yaz Sonu - Sonbahar Başı:
Marul, Roka, Tere, Kırmızı Biber,
İncir, Üzüm, Taze Ceviz, Kızılcık,
Armut, Elma, Keçiboynuzu, Nar, Ayva
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder